.

.

100 stuks/partij Dubbele Geluk Pingpongbal 40mm training tafeltennis ballen

100 stuks/partij Dubbele Geluk Pingpongbal 40mm training tafeltennis ballen

€ 49.85

Nummer
Bestaan

-39.45/piece -15.29/set   100 stuks/partij Dubbele Geluk Pingpongbal 40mm training tafeltennis ballen  twee kleuren kunt u chosse : wit, oranjepakket : 100 stuks tafeltennis ballen     
Abstract : tafeltennis beweging is handig, eenvoudige, uitgebreide oefening, de hoeveelheid oefening is geschikt, interessante, uitgebreide oefening effect is goed, maar ook deal met de invasie van beschaving ziekte, het lichaam, hart long, reactie, gevoelige, coördinatie en hersenen spelen een goede rol in oefening.
een, het een soort hele lichaam beweging. oefening is niet gewoon een deel van de spieren van de oefening, het is beter om oefening zoveel mogelijk, omdat de doel van menselijk beweging is om oefening, sommige spieren zal een lange tijd niet te deelnemen de oefening zal een probleem. er was een tijd, lift mijn rechts arm kan niet, soms plotseling action (zoals hot ineens pullback), zal een pijn. dokter. spier hechting, en is gesloten, en gips, acupunctuur, cupping volledige, eindelijk volgens de eisen van de arts elke bite een tand arm loop voordat de hechting van progressieve spier tear, moeite een paar maanden voordat het werd hersteld. deze ervaring vertelt me, moet laat meer spier om deelnemen sport, kan niet laat het niet stationair, met de dan in, hebben niet de wet van afval hier is bevestigd. nu veel oefening, vaak gewoon een of een paar lichaamsbeweging. bijvoorbeeld, de populaire jogging, walking enzovoort, de belangrijkste oefening is de been, de spieren betrokken zijn beperkt. tafeltennis is verschillende, de pingpongbal oppervlak is beweging van de hand, maar op tempo is zeer hoge, snelheid, explosieve kracht, spelen, ook een proces van continue running proces, de beweging van de been is onnodig te zeggen de, ook gevraagd de taille van de sterkte en bewegingsrichting van de ledematen, vorm, power, verschillende, en sommige vereisen straathoekwerk, en sommige vereisen adduction, sommige moet recht, sommige beste buigen, sommige zachtjes een beetje, fijne in de controle, sommige inspanningen assault, wint in sterkte. Daarom tafeltennis kan een groter bereik van gesprekken aan mensen die bijna alle lichaam spieren, is een lichaam beweging.
twee, de venue is eenvoudig, kan worden gevonden overal, gemakkelijk en handig. tafeltennis sportstadions niet nodig hoogwaardige plaatsen. niet gevel, niet op de vloer, een huis, een side tafel kan, zeer eenvoudige, ingang kan zei is de kleinste, tafeltennis tafel in bijna elke unit, elke school heeft, zelfs veel mensen eigen hun thuis woonkamer voorbereiding heeft zo'n ding, tafel kan worden gevouwen, meestal niet gebied van, de stemming, een tafel, een ping-pong, vreugde. eenvoudige venue, de populariteit van de gemeenschap is zeer gemakkelijk, u kunt doen om mensen handig en snel te vinden deze locaties. nu mensen gezondheid concept heeft steeds meer en meer populair, zolang iets pleitbezorger, in mensen, de meer natuurlijke het, de vorming van oefening en fitness sfeer, koude mahjong, een einde te vegen merk gokken is een grote vooruitgang de spirituele beschaving is ook, State Fysieke Cultuur en Sport Commissie de populariteit van tafeltennis als een harmonieuze gemeenschap building initiatieven echt verleidelijke.

Productgegevens

Kleur:
Oranje, White
Gewicht (g):
2.7g
Star Rating:
One-star Level
Modelnummer:
40mm
Verpakking:
10
Name:
Double Happiness

Productcategorie