.

.

Robehaak Jassen Kleding haak Koper Chrome Badkamer Deur Deco

Robehaak Jassen Kleding haak Koper Chrome Badkamer Deur Deco

€ 9.00
€ 10.05
-10 %

Nummer
Bestaan

12710aanbevelen voor U het is veel gebruikt voor badkamer, slaapkamer, closet, keuken, ideaal voor holding de handdoek, kleding, hoed, tie, paraplu, keuken ranges enzovoort. het is gemaakt van hoge kwaliteit koper, die een structuur en een zware gewicht met pretty uiterlijk. geweldig laden capaciteit, kan opgehangen 10 kg Het voldoet aan de internationale standaard van galvaniseren. het keurt geïmporteerde grondstoffen die is multi-elektrolytische koper, nikkel en chroom. de gladde coating zorgt een mooie verschijning en een glad oppervlak. corrosiebestendig en slijtvast. het is veel gebruikt voor badkamer, slaapkamer, closet, keuken, ideaal voor holding de handdoek, kleding, hoed, tie, paraplu, keuken ranges enzovoort.
het is gemaakt van hoge kwaliteit koper, die een structuur en een zware gewicht met pretty uiterlijk.
geweldig laden capaciteit, kan opgehangen 10 kg
het voldoet aan de internationale standaard van galvaniseren. het keurt geïmporteerde grondstoffen die is multi-elektrolytische koper, nikkel en chroom. de gladde coating zorgt een mooie verschijning en een glad oppervlak. corrosiebestendig en slijtvast.
afmetingen : 7.2x7.2x4 cm
materiaal : Koper
Finish : Chrome
netto Gewicht : 0.20 kg
pakket omvat :
1 x haak
1 x Accessoire Set
opmerking : Licht schieten en verschillende displays kan de kleur van de item in de foto een beetje anders de echte ding. de meting toegestaan fout is +/-1-3 cm.

Productgegevens

Type:
Robe Hooks
Stijl:
Europa
Adhesion Method:
Nagel
Materiaal:
Plastic
Number of hooks:
6
Modelnummer:
SZ-SOFT-I005005
Merknaam:
ACAMPTAR

Productcategorie