.

.

Mark kleurpotlood professionele vette 24/36/48/72/100 kleuren groothandel kleurpotlood lood tin doos kleur vul kleur potlood

Mark kleurpotlood professionele vette 24/36/48/72/100 kleuren groothandel kleurpotlood lood tin doos kleur vul kleur potlood

€ 20.00
€ 20.69
-3 %

Nummer
Bestaan

-30.31/set -91.11/set -54.06/set -37.05/set 4. Gewicht : 24 colours 0.4 kg 36 colours 0.6 kg 48 kleuren 0.9 kg 72 kleuren 1.2 kg 100 kleuren 1.5 kg mijne-mail is 247532776atqq.commijnwhatsapp is 008615618797675u bellen me elke tijd als het pakket heeft probleem, geloof ons wij u een goede oplossing, dank u voor klanten vanrusland/USA/verenigde Koninkrijk/Canada/frankrijk/Israël/Saudi Arabië/australië/Noorwegen, we kan Epacket (als het pakket gewicht is binnen 2 kg), het is snel, de reguliere levertijd is ongeveer 15 dagen,maar soms is niet controleerbaar, dus als het pakket niet ontvangen binnen 15 dagen, wees geduldig, bedankt voor uw overweging meer producten controleer onze website van aliexpress 1. WERELDWIJD VERZENDING.(behalve sommige landen en APO/FPO)
2. bestellingen worden na betaling verificatie. 3. onze reguliere verzendmethode is China post register luchtpost, de verzending is traag voorbrazilië en andere latijns-amerikaanse landen,soms nodig 45-90 dagen, dus neem het in overweging.  voor klanten vanrusland/USA/verenigde Koninkrijk/Canada/Frankrijk/Israël/Saudi Arabië/Australië/Noorwegen, we kan Epacket (als het pakket gewicht is binnen 2 kg), het is snel, de reguliere levertijd is ongeveer 15 dagen,maar soms is niet controleerbaar, dus als het pakket niet ontvangen binnen 15 dagen, wees geduldig, bedankt voor uw overweging 4. We alleen bevestigd om adressen. uw bestelling adres MOET uw verzendadres.
5. SERVICE TRANSIT is verstrekt door de drager en uitsluit weekends en feestdagen. kan transittijden variëren, vooral tijdens de feestdagen.
6. Als u niet uw zending binnen de geschatte tijdsbestek, gelieve ons. wij de zending en u zodra mogelijk met een antwoord. ons doel is klanttevredenheid! 7.invoerrechten, belastingen en andere douane gerelateerde kosten zijn niet inbegrepen in de prijzen of verzendkosten.kopers alle verantwoordelijkheid voor alle extra gemaakte kosten (eventuele). gelieve achterhalen wat de extra kosten kopen. voordat ondertekening de pakket, controleer om ervoor de product niet beschadigd tijdens de transport en of het product is in het. als niet, dan weigeren te ondertekenen. u zal worden beschouwd ontvangende rechts items zolang u ondertekend de pakket. 1. u 7 dagen om contact en 30 dagen om het terug de datum het was ontvangen. als dit item in uw bezit meer dan 7 dagen, het is beschouwd gebruikt en ZULLEN WE NIET GEVEN U Een TERUGBETALING OF VERVANGING. er zijn GEEN UITZONDERINGEN! verzendkosten is beer door koper.
2. Alle geretourneerde artikelen MOETEN in de originele verpakking en MOET u ons de scheepvaart tracking-nummer, specifieke reden voor de terugkeer, en je po #.
3. zullen Wij UW VOLLEDIGE BETALING na ontvangst van het item in originele staat en verpakking met alle onderdelen en accessoires inbegrepen, NA ZOWEL Koper ALS Verkoper de transactie te annuleren van aliexpress.

Productgegevens

Loodkleur:
Gekleurd
Soluble Or Not:
Pastille
Loodhardheid:
2B
Pen type:
Color pencil
Color classification:
36 color 24 color 48 color 72 color 100 color
Pencil hardness:
2B

Productcategorie