.

.

Sine Gauge Verstelbare Hoek Gauge Precisie Hoek Pad 0-60 Graden Hoek Plaat Blok Power Tools Meting

Sine Gauge Verstelbare Hoek Gauge Precisie Hoek Pad 0-60 Graden Hoek Plaat Blok Power Tools Meting

€ 18.00
€ 25.47
-29 %

Nummer
Bestaan

Sine Gauge Verstelbare Hoek Gauge Precisie Hoek Pad 0-60 Graden Hoek Plaat Blok Power Tools Meting als je dit item, voeg het om uw " wens Lijst ", als je onze winkel, voeg het om uw " Lijst ". hartelijk dank! ^-^ beschrijving :
Type : Houtbewerkingsmachines Onderdelen
materiaal : rvs
meetnauwkeurigheid : 0.01mm
verstelbare hoek : 90 graden
gewicht : 0.438 kg
kalibratie Technic : laser kalibratie
pakket Lijst :
1 x Verstelbare Hoek Gauge
1 x Wrench
Featire :
1. Gebruik : freesmachine, schaafmachine, grinder, en boren met verstelbare hoek op het mes, gekruiste of met andere armaturen, de werkstuk zal klem na de werkstuk, zoals verwerking hellingen, boren schuine enzovoort.
2. Gebruik :
⑴, draai de schroef, pull de v-vormige blok langs de basis van de gids wiel rotatie, uitziende voor de doelgroep hoek.
⑵, de gebruik van het principe van lezen de cursor, de belangrijkste schaal op de index van 1 °, de cursor index van 10 '. de " 0 " lijn op de cursor is uitgelijnd met de " 0 " lijn op de belangrijkste schaal aangeeft dat de Een meting vliegtuig is parallel de referentie vliegtuig en de B referentie vliegtuig loodrecht op de referentie vliegtuig.
① wanneer de cursor is " 0 " lijn rechts van de belangrijkste schaal " 0 " lijn, de graden is lezen met de cursor " 0 " lijn, en de score is lezen met de schaal van rechts van de cursor " 0 " lijn (lezen is hetzelfde als de remklauw) graden (°), minuten (') dat Een, B maatregel oppervlak linksom turn de hoek.
② wanneer de cursor " 0 " lijn is links links van de belangrijkste schaal " 0 " lijn, de graden is uitgelezen met de cursor " 0 ", en de score is uitgelezen met links schaal van de cursor " 0 " lijn. lees de graden (°), punten (') zei Een, B meten de hoek van de rechtsom.
③ na de hoek is aangepast om de doelgroep waarde, turn de V blok de basis.
3. Belangrijkste technische indicatoren :
(1) wanneer de meten oppervlak Een is parallel de basis oppervlak en de meten oppervlak B loodrecht op de nulpunt vliegtuig, de " 0 " lijn van de cursor niet samenvallen met de belangrijkste schaal " 0 " lijn is groter dan 3 ', en de kromming van beide uiteinden van de cursor is verschillend van de belangrijkste schaal De mate van toeval is niet groter dan 5 '; de andere hand, draai de schroef zodat de belangrijkste schaal 0 ° lijn en de cursor " 0 " lijn uitlijning, een meting oppervlak en de referentie vliegtuig parallellisme is niet groter dan 0.01mm, B meting oppervlak en de verti.

Productgegevens

Modelnummer:
Adjustable angle gauge15
Merknaam:
JIGONG

Productcategorie